Page 1 of 1

Rendering Timeline..

Posted: Fri Feb 17, 2017 11:24 am
by Destiny
Hi.. My rendering has crashed a few times.. Now I am getting a different number of frames in my Animation to render from what I want.. You can see in the mov file.. I have rebooted but it makes no difference... I have had this issue before..

Destiny..

Re: Rendering Timeline..

Posted: Fri Feb 17, 2017 11:39 am
by Destiny
Perhaps my file is corrupt.. I cannot render it... Not sure what to do.. Perhaps remove the animation and save and try again.....

Destiny..

Re: Rendering Timeline..

Posted: Fri Feb 17, 2017 1:34 pm
by Destiny
Hi..

I found that if I change the 0 to a 1, the timeline will Animate/Render that correctly. However, it will crash before it finishes, sometimes after a few frames sometimes after just 1.... I am sending my project via WebTransfer.. Perhaps you can work out what is going wrong with it... I think the issue has something to do with Round Table Animation.. I have had this issues before...

Destiny...

Re: Rendering Timeline..

Posted: Mon Feb 20, 2017 3:59 am
by Destiny
Hi.. I am sure the issues is the Table Animation with Rendering... No matter what did, it crashed before finishing. So this time I have rotated my model 120 X 3 = 360 and its not crashed... :)

Destiny...

Re: Rendering Timeline..

Posted: Tue Feb 21, 2017 3:33 pm
by SimLab
Destiny,

Just our of curiosity how large is the image size you are rendering to?

Ashraf

Re: Rendering Timeline..

Posted: Wed Feb 22, 2017 9:52 am
by Destiny
Well, not that big... I sent you my project file via web transfer.. You have it because it was download.. You will be able to see the image size... My final rendered image size is much bigger because I am using Zoomify to showcases the model.. But I did not use the Round Table, I set keyframes..

Destiny