Page 1 of 1

Scene State in V8

Posted: Wed Jul 04, 2018 2:47 am
by Tessla
I reported that Scene States do not work in V8 a while back.. Will V8 be updated with a fix.. Or do we have to buy V9 to use this feature???. We do not know if it even works in V9 since its reverted to Lite.. Nothing much works in that option..

Tessla..

Re: Scene State in V8

Posted: Wed Jul 04, 2018 3:43 am
by Tessla
Apart from the Scene states not working, not even if I use Index, the 3D perspective view in one direction is horrible. It seems to distort forwards.. I set the model to centre so it should not be happening.. I do not have a camera view... Just default..

We managed to get a nice information box to work when you click on the i button at the last model.. But we cannot change the models since Scene State does not work...

http://members.westnet.com.au/dps/3D-In ... rking.html

Tessla..

Re: Scene State in V8

Posted: Wed Jul 11, 2018 2:22 pm
by Tessla
Scene State in V9 works.. So those using V8 will have issues..

Even though it work, the actual thumb image is not the best. I have made mention of this a few times. The export size does not work.. So the only way to achieve a better quality is to render the images and make my own scene state images.

Tessla..