Bug V9 ?

Discuss Simlab Composer released by Simlab Soft
User avatar
Pilou
Posts: 248
Joined: Thu May 19, 2011 6:18 pm

Bug V9 ?

Postby Pilou » Fri Aug 31, 2018 12:36 pm

I import an SKP file from SketchUp : Render no Problem!

Image

I save the file
Exit Simlab
Relaunch SimLab
Reload the *.sim file : Render artefacts!

Image
Attachments
bureau.skp
(271.15 KiB) Downloaded 3 times
vignetage.sim
(209.23 KiB) Downloaded 3 times

User avatar
Pilou
Posts: 248
Joined: Thu May 19, 2011 6:18 pm

Re: Bug V9 ?

Postby Pilou » Sun Sep 02, 2018 9:05 am

Curious all works fine today! (with these files above) :shock:
Does it the same for you ?

SimLab
Posts: 2855
Joined: Mon Jan 04, 2010 8:09 am

Re: Bug V9 ?

Postby SimLab » Sun Sep 02, 2018 3:15 pm

Works fine for me, maybe bad start for the machine at some point


Return to “SimLab Composer”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest