Camera?

Discuss Simlab 3D Plugins developed for McNeel's Rhino 3D
donl517
Posts: 32
Joined: Wed Oct 17, 2012 9:21 pm

Camera?

Postby donl517 » Wed Sep 25, 2013 3:40 pm

Is there a way to add a camera to the export other than the 4 default cameras? I tried creating a named view but it does not show up in the list for camera's to export.

Thanks,
Don

SimLab
Posts: 2810
Joined: Mon Jan 04, 2010 8:09 am

Re: Camera?

Postby SimLab » Thu Sep 26, 2013 2:37 pm

Currently the user gets a list with all racemes connected to views, which in Rhino can be more than 4.
So you need to create a new view and connect the camera to this new view to have it available for export.

Takenforgranted
Posts: 77
Joined: Sun Apr 11, 2010 12:19 pm

Re: Camera?

Postby Takenforgranted » Fri Sep 27, 2013 1:23 am

Does that apply to all named views, even if a viewport isn't currently displaying it?

donl517
Posts: 32
Joined: Wed Oct 17, 2012 9:21 pm

Re: Camera?

Postby donl517 » Fri Sep 27, 2013 1:29 pm

Takenforgranted wrote:Does that apply to all named views, even if a viewport isn't currently displaying it?


It does not appear to work that way from what I am seeing here, I had to create a new viewport to get the named view to show up in the list.

Don


Return to “Rhino 3D Plugins”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests